Bilglas - Bilservice - Bilsalg

Udskiftning af forrude

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark – eller giv os et kald for et skræddersyet tilbud allerede i dag på telefon 97 12 73 08.

Ny bilrude? Intet problem hos Bilservice Herning!

Bilservice Herning, dit autoriserede værksted, står klar til at udskifte din bilrude, mens du venter eller nyder shopping i nærheden – vi er placeret lige overfor BILKA og HerningCentret ved benzintanken F24.

Har du en glasforsikring, håndterer vi naturligvis al kontakt med dit forsikringsselskab eller leasingselskab for dig.

Vi prioriterer kvalitet ved kun at anvende bilglas af original kvalitet og rudelimen LJF, som også anvendes af bilproducenten Porsche. Hos os er kvalitet vigtig, men stadig til en fornuftig pris. Med over 40 års erfaring er Bilservice Herning en dansk bilglasforretning, og vores bilglasmontører er faguddannede i montering af autoglas.

Vi gør udskiftningen bekvem for dig. Mens vi skifter din bilrude, kan du slappe af i vores kundemodtagelse med frisk kaffe eller drage fordel af beliggenheden ved Herning Centret / Bilka (vi bor lige overfor). Udskiftningen tager cirka 2½ time.

Weekendåbent efter aftale

Vi forstår, at din tid er vigtig. Derfor tilbyder Bilservice Herning weekendåbent efter aftale. Ring til os, og vi finder en tid, der passer ind i din travle hverdag.

Lad os håndtere din bilrudeudskiftning professionelt og bekvemt. Bilservice Herning er din pålidelige partner for kvalitetsarbejde og førsteklasses service.

Få et tilbud nu – ring på telefon 97 12 73 08.